Asbest verwijderen door ervaren Nederlandse experts

Heb je een huis van voor 1993 en ben je van plan om te verbouwen? Laat dan eerst een asbestinventarisatie doen door een gespecialiseerd bedrijf. Bij Onafhankelijkeoffertes.nl hebben zich gecertificeerde bedrijven ingeschreven die deze taak voor je kunnen uitvoeren. Onze specialisten kunnen een asbest analyse maken en zo nodig het asbest op een veilige manier verwijderen. Vul direct ons offerteformulier in en wij maken een beste match tussen een bedrijf en jouw opdracht. Vervolgens krijg je van ons 6 verschillende offertes met verschillende prijzen, zodat je de kosten kunt vergelijken.

Hoe herken je asbest?

Wat is asbest eigenlijk? Asbest werd vroeger gebruikt als bouwmateriaal omdat het erg goedkoop, sterk en isolerend is. Inmiddels weten we dat deze grondstof bijzonder gevaarlijk is en dat blootstelling aan asbest kanker kan veroorzaken. Asbest is te herkennen aan zijn witte of lichtgrijze kleur en zit onder andere in golfplaten, leidingen, plafonds, etc. Asbest is alleen gevaarlijk als je losse vezels inademt. Dit betekent dat je nooit zomaar je oude woning moet verbouwen zonder eerst een asbestinventarisatie te laten doen. Schakel dus één van onze experts in voor een analyse. Er zijn drie typen onderzoek: Type 0 is een visuele beoordeling van waarneembare asbest, Type A omvat een inspectie naar de aanwezigheid van asbest die ‘direct’ waarneembaar is, Type B wordt uitgevoerd wanneer het Type A onderzoek vermoed dat er niet direct waarneembare asbest is. Wanneer blijkt dat asbest aanwezig is, wordt het zorgvuldig verwijderd door onze specialisten.

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij bieden u gratis de 6 beste matches uit uw regio.”

"Wow, zó snel een geschikt bedrijf gevonden dat bij mijn wensen past... Ik ben vaste klant!"
Onafhankelijkeoffertes reviewer
Kira Baltus
Venlo, Limburg

Omschrijf je vraag en ontvang offertes!

  Vind jij een asbestsaneringsbedrijf binnen 1 minuut?
  Voortgang
  Mensen gingen u voor
  Totaal bespaard door onafhankelijkeoffertes.nl (gemiddelde besparing van 250 euro)

  Betrouwbare bedrijven

  Transparante offertes

  Geen onverwachte kosten

  Je steunt de lokale ondernemer

  Je hoeft niet verder te zoeken

  Het grootste serviceaanbod

  Onafhankelijkeoffertes.nl is dagelijks hard bezig om het service aanbod te laten groeien. Je bent bij ons aan het juiste adres als je opzoek bent naar schilders, verhuisservice, alarmsysteem, dakdekkers, gevelreinigers, glaszetter, hoveniers, isolatie, kozijnen, bestrating, stukadoor, zonwering, vloerverwarming, asbest. Binnen deze services groeit ons aanbod ook nog steeds. Ben jij zelf een bedrijf en wil je op onze offertelijst komen te staan? Bekijk dan onze inschrijfpagina en meld je aan als bedrijf.

  Wat kost asbestsanering?

  Voorafgaand aan asbestsanering, dient er een asbestinventarisatie uitgevoerd te worden. Zoals eerder benoemd kan een inventarisatie bestaan uit drie onderzoeken, afhankelijk van de aanwezigheid van asbest en of het waarneembaar is. Gemiddeld kost een Type 0 onderzoek tussen de €100 – €200, Type A kost €300 – €400 en Type B kost €650 – €1500. De kosten van asbestsanering is afhankelijk van de oppervlakte van je ruimte. Een ruimte van 35m² kost gemiddeld €1000. Als het om golfplaten gaat, zijn de kosten goedkoper. Golfplaten van 1-10m² kost gemiddeld €675. Wanneer het asbest is verwijderd, dient het te worden afgevoerd. De kosten variëren per gemeente van €0 – €25 per 100 kilogram. Wil je een totaalprijs weten? Vraag dan direct een offerte aan. Dan geven we je binnen 1 minuut antwoord op de vraag ‘wat kost asbestsanering’!

  Het snelste resultaat van Nederland

  Onafhankelijke offertes binnen 1 minuut

  “Klaar terwijl je wacht.”

  Zelf asbest verwijderen of een professional inhuren?

  Het verwijderen van asbest is een erg gevaarlijk proces. Wanneer er losse vezels vrijkomen, kunnen deze schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid. Daarnaast kan je een boete krijgen als asbest niet op de juiste manier wordt afgevoerd. Schakel dus altijd een professional in! Onze gecertificeerde bedrijven hebben jarenlange ervaring en kennis en weten als geen ander welke stappen ze moeten ondernemen om asbest zo veilig mogelijk te saneren. Voor een klus als deze wil je natuurlijk niet op besparen, zeker als het gaat om de gezondheid van jou maar ook die van anderen! Voorkom risico’s en huur onze specialisten in voor een mooi en veilig resultaat.

  Geen moeite, wel perfectie

  Weet je niet waar je een specialist kunt vinden? Je bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een grote database met gecertificeerde bedrijven die hun uiterste best doen om jouw klus te kunnen klaren. Dankzij een simpele methode kunnen wij binnen 1 minuut de beste match maken tussen jouw opdracht en een professional. Daarna stellen we direct verschillende offertes op zodat je de kans hebt om de prijzen te vergelijken. Uiteindelijk kies je zelf het bedrijf die bij jou past.

  Gecertificeerde asbest specialisten in Nederland

  In Nederland zijn er erg veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van asbest. Het is dus niet eenvoudig om de juiste professional te vinden. Vul direct ons offerteformulier in en wij filteren de juiste bedrijven van de onjuiste. Er blijven alleen de beste bedrijven over die jouw wensen kunnen vervullen.

  Ben jij een asbest specialist? Meld je dan nu aan!

  Wil je jouw bedrijf aanmelden? Ga dan naar deze link en laat je informatie achter. Wij zullen er dan voor zorgen dat particulieren in jouw regio je vervolgens kunnen vinden.

  Wacht niet langer, krijg inzicht in de kosten.

  Binnen 1 minuut, 6 offertes van lokale professionals.