6 Gevelrenovatie offertes binnen 1 minuut in je mailbox.

(Al 700+ gevels voorzien van een nieuwe frisse uitstraling)

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Gevelrenovatie offertes ontvangen van de beste gevel-experts uit jouw regio, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.”

  4.9
  Rated 4.9 out of 5
  4.9 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)

  Vochtproblemen opgelost

  Rated 5 out of 5
  22 juli 2018

  Ik had last van vochtproblemen door poreuze buitenmuren. Via onafhankelijkeoffertes heb ik toen direct 6 verschillende offertes ontvangen. Nu is mijn gevel geïmpregneerd en heb ik geen last meet van vocht of schimmelproblemen. Ik ben heel blij met het resultaat.

  Jonathan

  Perfecte gevelreiniging

  Rated 5 out of 5
  22 juli 2018

  Een aantal maanden geleden heb ik een offerte aangevraagd voor gevelreiniging. Ik kreeg direct 6 duidelijke offertes in mijn inbox. Ze zijn toen direct aan de slag gegaan met mijn buitenmuur. En wauw, ze zien er weer als nieuw uit! Ik ben helemaal tevreden!!

  Patricia

  Gevelrenovatie ten top

  Rated 5 out of 5
  23 juni 2018

  Ik heb een aantal jaar geleden een redelijk oud en groot huis gekocht waar nog veel aan gedaan moest worden. We hebben in eerste instantie de binnenkant aangepakt. 2 jaar later was het tijd voor de buitenkant, en met name een goede beurt aan de gevel. Dankzij jullie mooi kunnen vergelijken tussen het aanbod uit de buurt, en uiteindelijk vielen de kosten erg mee. Nu – 2 weken nadat het bedrijf klaar was – kom ik iedere dag thuis terwijl de zon op me huis schijnt, en het huis straalt lekker terug. Dat is gewoon fijn thuis komen! En dat voor zo’n goede prijs. Erg bedankt. Julie

  Julie Ortu