6 Gevelrenovatie offertes binnen 1 minuut in je mailbox.

(Al 700+ gevels voorzien van een nieuwe frisse uitstraling)

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Gevelrenovatie offertes ontvangen van de beste gevel-experts uit jouw regio, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.”

4.94.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 22 reviews)

Vochtproblemen opgelost

22 juli 2018

Ik had last van vochtproblemen door poreuze buitenmuren. Via onafhankelijkeoffertes heb ik toen direct 6 verschillende offertes ontvangen. Nu is mijn gevel geïmpregneerd en heb ik geen last meet van vocht of schimmelproblemen. Ik ben heel blij met het resultaat.

Jonathan

Perfecte gevelreiniging

22 juli 2018

Een aantal maanden geleden heb ik een offerte aangevraagd voor gevelreiniging. Ik kreeg direct 6 duidelijke offertes in mijn inbox. Ze zijn toen direct aan de slag gegaan met mijn buitenmuur. En wauw, ze zien er weer als nieuw uit! Ik ben helemaal tevreden!!

Patricia

Gevelrenovatie ten top

23 juni 2018

Ik heb een aantal jaar geleden een redelijk oud en groot huis gekocht waar nog veel aan gedaan moest worden. We hebben in eerste instantie de binnenkant aangepakt. 2 jaar later was het tijd voor de buitenkant, en met name een goede beurt aan de gevel. Dankzij jullie mooi kunnen vergelijken tussen het aanbod uit de buurt, en uiteindelijk vielen de kosten erg mee. Nu – 2 weken nadat het bedrijf klaar was – kom ik iedere dag thuis terwijl de zon op me huis schijnt, en het huis straalt lekker terug. Dat is gewoon fijn thuis komen! En dat voor zo’n goede prijs. Erg bedankt. Julie

Julie Ortu

Wat kost gevelrenovatie?

Voordat je aan gevelrenovatie begint, wil je natuurlijk eerst weten wat het kost. De prijs hangt af van het soort gevelrenovatie dat je wilt en de afmeting. Gelukkig kunnen we bij Onafhankelijkeoffertes.nl een prijsindicatie geven van gevelrenovatie per m². Dit is de gemiddelde gevelrenovatie prijs per vierkante meter:

 • Gevelstenen vervangen: €9,-
 • Gevelreiniging: €8,-
 • Voegwerk herstellen: €9,50
 • Gevel impregneren: €5,-
 • Vervanging voegwerk (luchtdruk): €32,-
 • Vervanging voegwerk (handwerk): €37,-
 • Verf/coating verwijderen: €5,-

Wat kost een gemiddelde ‘grote beurt‘ (Reinigen, Voegen, Impregneren)? Afgaande van een gemiddeld grote van het gebouw:

 • Appartement: ±€1500,-
 • Tussenwoning: ± €4000,-
 • Hoekwoning: ±€4500,-

Deze prijzen zijn inclusief arbeidskosten, materiaalkosten en BTW. Wil je een exacte prijs weten voor jouw klus? Vraag direct een offerte aan en wij geven jou het antwoord.

Gevelreiniging: het reinigen van gevels van gebouwen

Het is noodzakelijk dat gevels van tijd tot tijd gereinigd worden. Anders kan het voegwerk loslaten en het metselwerk uitspoelen. Als gevolg kan er schade ontstaan aan je woning door problemen met vocht. Schakel een gevelreiniger in die jouw buitenmuren en voegen kunnen schoonmaken zodat je onnodige schade en problemen kunt vermijden. Alle benodigde spullen worden door de reiniger meegenomen en je hoeft je nergens zorgen over te maken. Gevelreiniging is vaak een noodzakelijk process bij gevelrenovatie.

Gevel voegen in praktijk

Bij het renoveren van een gevel is het vaak van groot belang om de gevel opnieuw te voegen ook wel voegrenovatie genoemd. Door middel van de voegen uit te hakken met een mechanische bijtel en compressor ontstaat er weer ruimte om nieuwe voegen aan te brengen. Het herstellen van de voegen geeft een geheel pand een nieuwe en frisse uitstraling.

Gevel voegen gaat altijd van start met een inspectie van de buitenmuur. Indien het metselwerk beschadigd is, zal dit eerst hersteld moeten worden. Daarna begint de expert uit ons netwerk met het uithakken of –slijpen van de oude voegen. Na het reinigen van de vervuiling die tijdens het uithakken vrijkomt, is het tijd om de nieuwe voegen aan te brengen. Hierbij heb je de keuze uit diverse soorten voegwerken én kleuren, waarmee je een grote invloed hebt op de vernieuwde uitstraling van de buitenmuur. Nadat de voegwerken zijn afgerond zal de specialist de muur afborstelen om zo overtollig specie te verwijderen.

Gevel impregneren: het effect

Een gevel impregneren heeft als gevolg dat de muur geen water meer doorlaat. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal (de muur) met een andere stof (de impregneer).

Het wordt vaak gedaan bij buitenmuren waar veel vocht in zit. Er zijn meerdere oorzaken voor dit vocht in de muur, het kan komen door optrekkend vocht, of door vocht van buitenaf. Alleen in het laatste geval helpt impregneren. Met andere woorden: het materiaal waar impregneer van gemaakt is dringt door tot in de stenen of het hout waarvan de wand gemaakt is. Vervolgens dicht het impregneermateriaal de poriën van de muur waardoor er dus geen vocht meer naar binnen kan. Over het algemeen heeft impregneren de volgende doeleinden:

 • De gevel waterafstotend maken.
 • De gevel schimmelwerend maken.
 • De buitenmuren brandvertragend maken.
 • Bescherming tegen zure regen.
 • De gevel graffitiwerend maken.

Is jouw gevel toe aan verfrissing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onafhankelijkeoffertes.nl is in staat om voor jou de beste match te maken tussen een bedrijf en jouw opdracht. De bedrijven die bij ons staan ingeschreven, hebben een erg goede reputatie en gaan voor 100% kwaliteit. 

 • Je vult je adresgegevens in waardoor wij je kunnen matchen aan de beste lokale gevelrenovatie professional (uit meer dan 500 bedrijven);
 • Je laat jouw wensen achter, en vertelt naar welk type gevelrenovatie je opzoek bent;
 • Je laat jouw mail adres achter, en wij sturen je 6 offertes binnen 1 minuut;

Hierdoor besparen onze klanten tot wel 60% op hun kosten! Wil je een exacte prijs weten voor jouw klus? Vraag direct een offerte aan en wij geven jou het antwoord.