6 Gevelreiniging offertes binnen 1 minuut in je mailbox.

(Al 700+ gevels voorzien van een nieuwe frisse uitstraling)

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Gevelreiniging offertes ontvangen van de beste gevel-experts binnen 9km, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.”

  4.9
  Rated 4.9 out of 5
  4.9 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)

  Perfecte gevelreiniging

  Rated 5 out of 5
  22 juli 2018

  Een aantal maanden geleden heb ik een offerte aangevraagd voor gevelreiniging. Ik kreeg direct 6 duidelijke offertes in mijn inbox. Ze zijn toen direct aan de slag gegaan met mijn buitenmuur. En wauw, ze zien er weer als nieuw uit! Ik ben helemaal tevreden!!

  Patricia

  Jullie besparen veel tijd

  Rated 5 out of 5
  19 mei 2018

  Alvorens wij op onafhankelijke offertes stuitte, zochten wij geruime tijd het internet af. Ik heb deze website aanbevolen aan al mijn collega’s. Puik werk.

  Ben

  Gevelrenovatie ten top

  Rated 5 out of 5
  23 juni 2018

  Ik heb een aantal jaar geleden een redelijk oud en groot huis gekocht waar nog veel aan gedaan moest worden. We hebben in eerste instantie de binnenkant aangepakt. 2 jaar later was het tijd voor de buitenkant, en met name een goede beurt aan de gevel. Dankzij jullie mooi kunnen vergelijken tussen het aanbod uit de buurt, en uiteindelijk vielen de kosten erg mee. Nu – 2 weken nadat het bedrijf klaar was – kom ik iedere dag thuis terwijl de zon op me huis schijnt, en het huis straalt lekker terug. Dat is gewoon fijn thuis komen! En dat voor zo’n goede prijs. Erg bedankt. Julie

  Julie Ortu

  Wat kost Gevelreiniging

  “Dat verschilt”

  De kosten van een gevelreiniging hangt af van het soort werkzaamheid dat verricht moet worden. Natuurlijk wist je dat al! Maar wil je toch graag een inschatting van de kosten hebben.

  Zou jij geloven dat het aanvragen van een gevelreiniging offerte via ons formulier veel minder lang duurt dan alle informatie tot je nemen en zelf te gaan rekenen?

  Leg je rekenmachientje maar weg: Wij geven jou binnen 1 minuut een gedegen kostenindicatie van 6 verschillende gevelreinigingsbedrijven uit jouw regio (gratis!).

  Wat kost gevelreiniging?

  Kosten gevelreiniging per m2

  Natuurlijk is het voor iedereen die een reiniging overweegt belangrijk om inzicht te krijgen in de kosten. De prijs van gevelreiniging hangt af van de omvang van je gevels en het type werkzaamheid. Onafhankelijkeoffertes.nl geeft je graag een prijsindicatie van de verschillende methodes per m2*:

  • Stoomreiniging: €5
  • Chemische reiniging: €15
  • Zandstralen: €15

  *Deze prijzen zijn inclusief arbeidskosten, materiaalkosten en BTW. 

  Zijn jouw gevels toe aan een reiniging?

  Bij Onafhankelijkeoffertes.nl ontvang je binnen 1 minuut 6 offertes via ons gebruiksvriendelijke systeem. Vergelijk op je gemak de prijzen van de gevelreiniging offertes en bespaar tot wel 60% op de kosten! Kies uiteindelijk zelf met welk gevelreinigingsbedrijf jij wilt samen werken. 

  Het allerbeste van allemaal? De offerteaanvragen zijn volledig gratis!

  Bij een gevelreiniging worden aanwezige vervuiling op een gevel verwijderd. Elke gevel is anders, wat betekent dat er per gevel een juiste aanpak moet worden bepaald. Dit hangt af van twee essentiële onderdelen:

  • Om wat voor een soort vervuiling gaat het?
  • Met wat voor een soort ondergrond hebben we te maken?

  Na een zorgvuldige inspectie van de gevel wordt uiteindelijk de meest geschikte reinigingsmethode bepaald. De gevelreiniger neemt alle benodigdheden mee en gaat direct aan de slag. Na afloop wordt alles netjes opgeruimd, zodat alleen een perfect gereinigde gevel overblijft.

  De meeste mensen stellen de vraag: waarom is gevelrenovatie nodig? De gevel van een woning heeft meerdere functies. Het beschermt de woning tegen weersomstandigheden, zodat er binnen een aangename woonomgeving ontstaat. Een zwakke buitenmuur kan namelijk zorgen voor vochtproblemen, waardoor de stookkosten kunnen stijgen. Daarnaast heeft de gevel ook een cosmetische functie. De buitenmuur is het eerste wat iemand ziet en als het goed is onderhouden, ziet een woning er ook direct aantrekkelijker uit. Dankzij een gevelreiniging kan een woning er weer als nieuw uitzien, waardoor de waarde van het pand ook zal stijgen.

  • Voorkom stijging van de stookkosten!
  • Vergroot de kans dat jouw pand sneller verhuurt of verkocht wordt!
  • Laat de waarde van het huis stijgen!

  Buitenmuren schoonmaken kan op meerdere manieren gedaan worden. Niet elke methode is geschikt voor iedere gevel, omdat stenen niet dezelfde hardheid hebben. De stenen kunnen beschadigd worden, wat de woningwaarde zelfs kan laten dalen! Daarnaast hangt de aanpak ook af van de ernst van de aanslag. Er zijn drie methodes: stoomreiniging, chemische reiniging en zandstralen.

  • Stoomreinigen is bedoeld voor mildere aanslag, zoals mos of klimop. Er wordt heet water onder hoge druk tegen de gevel gespoten, zodat het vuil wordt opgelost en weggespoeld.
  • Chemische reiniging is tegen vuil dat lastiger te verwijderen is, zoals vetresten of roet. Een chemische middel wordt gemengd met water en onder hoge druk gespoten om het vuil op te lossen.
  • Zandstralen wordt ingezet bij hardnekkig vuil. Kleine zandkorrels worden gemengd met water en vervolgens onder hoge druk tegen de gevel aan gespoten.

  Onafhankelijkeoffertes.nl is aangesloten bij een groot netwerk van gevelreinigingsbedrijven door het hele land (500+!). Vraag een gevelreiniging offerte aan en krijg direct inzicht in de kosten!

  Vul jouw wensen en gegevens in en wij kunnen jou direct voorzien van lokale expertise. Er worden 6 offertes naar jouw email box gestuurd van vakmannen in een straal van 25 km rondom jouw woonplaats. De offertes zijn geheel onafhankelijk en vrijblijvend. Je kunt dus op je gemak de prijzen vergelijken en uiteindelijk het beste bedrijf kiezen.

  • Meet de oppervlakte op of maak een schatting;
  • Beschrijf de gewenste opdracht;
  • Vraag 6 gevelreiniging offertes aan;
  • Bekijk de offertes en let op de prijs en kwaliteit van de bedrijven;
  • Let ook op de garanties;
  • Neem bij vragen contact op met het bedrijf;
  • Ga voor de vakman die het beste bij je past.

  Gevelreiniging offertes online aanvragen via onafhankelijkeoffertes.nl

  Een gevelreiniging offerte aanvragen gaat snel en gemakkelijk via Onafhankelijkeoffertes.nl

  Geef direct jouw wensen en eisen aan zodat wij een match kunnen vinden voor jouw opdracht. Vervolgens sturen we je maar liefst 6 offertes op van de beste lokale bedrijven die jouw klus kunnen klaren. Neem de tijd om de offertes te vergelijken en kies het bedrijf die het beste bij je past.

  Onze klanten besparen tot wel 60% van de kosten dankzij ons systeem! Ben jij al overtuigd? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!