De Utrechtse hovenier: tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud - Ontvang direct tuinadvies

Onafhankelijkeoffertes.nl zoekt voor jou de beste hoveniers van Utrecht. Wij hebben een grote database van aangesloten Utrechtse hoveniers die jou graag willen helpen. Dankzij een simpel maar effectief offerteformulier kan Onafhankelijkeoffertes.nl binnen 1 minuut de perfecte match voor jouw opdracht vinden. Daarnaast krijg je van ons maar liefst 6 verschillende offertes van verschillende bedrijven.

Utrechtse hovenier gezocht?

Ben je opzoek naar een hovenier die jou kan helpen met je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze Utrechtse hoveniers hebben enorm veel passie voor hun werk. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij onze professionals voorop. Wij streven er dus naar om voor jou de beste match te vinden.
Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij bieden u gratis de 6 beste matches uit uw regio.”

"Wow, zó snel een geschikt bedrijf gevonden dat bij mijn wensen past... Ik ben vaste klant!"
Onafhankelijkeoffertes reviewer
Kira Baltus
Venlo, Limburg

Omschrijf je vraag en ontvang offertes!

  Vind jij een hovenier binnen 1 minuut?
  Voortgang
  Mensen gingen u voor
  Totaal bespaard door onafhankelijkeoffertes.nl (gemiddelde besparing van 250 euro)

  Betrouwbare bedrijven

  Transparante offertes

  Geen onverwachte kosten

  Je steunt de lokale ondernemer

  Je hoeft niet verder te zoeken

  Wij maken de beste match tussen jou en een Utrechtse hovenier

  De hoveniers die bij ons zijn aangesloten zijn echte professionals met goede reputatie. Iedere hovenier heeft zijn eigen specialiteiten en dus ook een eigen prijs. Ons doel is om jou te koppelen aan een Utrechtse hovenier die bij al jouw eisen en wensen past. Als wij een offerte aanvraag ontvangen, gaan we stuk voor stuk alle bedrijven af om zo de beste uit te kiezen. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je tevreden bent over het werk dat onze hoveniers verrichten. We zullen dus nooit zomaar een bedrijf aan jou binden dat niet voor 100% kwaliteit gaat.

  Een professioneel Utrechtse hovenier inhuren

  Wil je in je droomtuin kunnen genieten zonder dat je daarvoor uren of zelfs dagen in de aarde moet ploeteren? Schakel dan direct een Utrechtse hovenier in! Zij doen dag in en dag uit hun uiterste best om de mooiste tuinen te creëren voor hun klanten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe ze jouw tuin kunnen ombouwen in iets moois. Denk hierbij aan onderhoud, maar ook het aanleggen of ontwerpen van je tuin. Als je een Utrechtse hovenier inschakelt, staan kwaliteit en nauwkeurigheid voorop!

  Het snelste resultaat van Nederland

  Onafhankelijke offertes binnen 1 minuut

  “Klaar terwijl je wacht.”

  Tuinadvies van een Utrechtse hovenier of zelf aan de slag?

  Ben je nog aan het twijfelen of je zelf aan de slag gaat of een Utrechts hoveniersbedrijf moet inhuren? Ons advies is om altijd een professional in te schakelen. Een van de voordelen van een professionele hovenier is kennis en ervaring. Zij zien gelijk wat het meest geschikt is voor jouw tuin en geven je graag een stukje advies. Dit betekent dat zij binnen een mum van tijd jouw ideale tuin kunnen realiseren. Daarnaast hebben ze veel kennis van flora en fauna. Ze weten precies welke planten het meest geschikt zijn voor jouw tuin en het Hollands klimaat. Zo geniet je nog jaren van je duurzame tuin. Onze hoveniers adviseren je graag, zodat je weet waar je aan toe bent.

  Geen moeite, wel Utrechtse perfectie

  Hoe weet je nou welke hovenier bij je past? Gelukkig kunnen we je daarbij helpen. Er is een speciaal manier ontworpen, waarbij we de juiste hoveniers kunnen scheiden van de onjuiste. Binnen 1 minuut kunnen we de beste match vinden en stellen we direct verschillende offertes op. Je kunt dan op je gemak de prijzen van verschillende hoveniersbedrijven gaan vergelijken en flink wat geld besparen.

  Wat kost een Utrechtse hovenier?

  De kosten van een hovenier bestaan uit arbeidskosten, maar ook de werkzaamheden die verricht moeten worden. Je kunt namelijk een hovenier inschakelen voor diverse klussen. We kunnen je een prijsindicatie geven van de werkzaamheden: gemiddeld kost een tuinontwerp tussen de €250 – €500, tuinaanleg tussen €50 – €100 per m² en tuinonderhoud tussen €35 – €50 per uur. De prijs bestaat uit arbeidskosten, materiaal en btw. Uiteindelijk hangt de totaalprijs af van het aantal m² aan tuin. Wil je graag een totaalprijs weten voor jouw opdracht? Vraag direct offertes aan.

  Aanmelden als Utrechtse hoveniersbedrijf

  Meld jouw hoveniersbedrijf gevestigd in Utrecht aan! Laat je informatie achter via deze link. Wij zullen er dan voor zorgen dat particulieren in jouw regio je vervolgens kunnen vinden. Geen hovenier, maar heb je wel een ander bedrijf? Klik op de homepagina en meld je aan als dienstverlener.

  Wacht niet langer, krijg inzicht in de kosten.

  Binnen 1 minuut, 6 offertes van lokale professionals.