De Gelderse hovenier: tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud - Ontvang direct tuinadvies

Onafhankelijkeoffertes.nl zoekt voor jou de beste hoveniers van Gelderland. Wij hebben een grote database van aangesloten Gelderse hoveniers die jou graag willen helpen. Dankzij een simpel maar effectief offerteformulier kan Onafhankelijkeoffertes.nl binnen 1 minuut de perfecte match voor jouw opdracht vinden. Daarnaast krijg je van ons maar liefst 6 verschillende offertes van verschillende bedrijven.

Gelderse hovenier gezocht?

Je bent bij ons aan het juiste adres als je opzoek bent naar een hovenier die jouw tuin perfect kan omtoveren. Onze Gelderse hoveniers hebben enorm veel passie voor hun werk. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij onze professionals voorop. Wij streven er dus naar om voor jou de beste match te vinden.
Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij bieden u gratis de 6 beste matches uit uw regio.”

"Wow, zó snel een geschikt bedrijf gevonden dat bij mijn wensen past... Ik ben vaste klant!"
Onafhankelijkeoffertes reviewer
Kira Baltus
Venlo, Limburg

Omschrijf je vraag en ontvang offertes!

  Vind jij een hovenier binnen 1 minuut?
  Voortgang
  Mensen gingen u voor
  Totaal bespaard door onafhankelijkeoffertes.nl (gemiddelde besparing van 250 euro)

  Betrouwbare bedrijven

  Transparante offertes

  Geen onverwachte kosten

  Je steunt de lokale ondernemer

  Je hoeft niet verder te zoeken

  Wij maken de beste match tussen jou en een Gelderse hovenier

  De hoveniers die bij ons zijn aangesloten zijn echte professionals met goede reputatie. Ze bezitten ieder hun eigen kwaliteiten en natuurlijk ook hun eigen prijskaart. Wij streven er naar om jou te binden aan een Gelderse hovenier die al jouw wensen kan vervullen. Wanneer wij een offerte aanvraag binnen krijgen, gaan we zorgvuldig aan de slag met de selectie van de bedrijven zodat de beste overblijven. Bovendien moet jij tevreden zijn over het werk dat onze hoveniers uitvoeren. We zullen dus nooit zomaar een bedrijf aan jou binden dat niet voor 100% kwaliteit gaat.

  Een professioneel Gelderse hovenier inhuren

  Wil je ook jouw ultieme droom tuin hebben, maar heb je geen zin om uren of zelfs dagen eraan te werken? Schakel dan direct een Gelderse hovenier in! Onze hoveniers zijn echte vakmannen en doen niks liever dan een mooie tuin creëren voor hun klanten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe ze jouw tuin kunnen ombouwen in iets moois. Denk hierbij aan onderhoud, maar ook het aanleggen of ontwerpen van je tuin. Wanneer je een hovenier inhuurt, kun je ervanuit gaan dat kwaliteit en nauwkeurigheid voorop staan.

  Het snelste resultaat van Nederland

  Onafhankelijke offertes binnen 1 minuut

  “Klaar terwijl je wacht.”

  Tuinadvies van een Gelderse hovenier of zelf aan de slag?

  Wil je zelf aan de slag gaan of toch liever een Gelders hoveniersbedrijf inhuren? Wij raden altijd aan om een professional in te schakelen! Een van de voordelen van een professionele hovenier is kennis en ervaring. Dankzij jarenlange ervaring zien ze direct wat wel en niet bij je tuin past en geven ze je graag tuinadvies. Dit betekent dat zij binnen een mum van tijd jouw ideale tuin kunnen realiseren. Daarnaast hebben ze veel kennis van flora en fauna. Zij weten direct welke planten en bloemen bij jouw tuin en het Hollands klimaat passen. Zo geniet je nog jaren van je duurzame tuin. Onze hoveniers adviseren je graag, zodat je weet waar je aan toe bent.

  Geen moeite, wel Gelderse perfectie

  Hoe vind je de beste hovenier van Gelderland? Gelukkig kunnen we je daarbij helpen. Wij hebben een manier bedacht, waardoor het kiezen van de beste hoveniers erg eenvoudig wordt. In slechts 1 minuut vinden wij de beste match voor jou en stellen we direct zes verschillende offertes op. Je kunt dan op je gemak de prijzen van verschillende hoveniersbedrijven gaan vergelijken en flink wat geld besparen.

  Wat kost een Gelderse hovenier?

  De kosten van een hovenier bestaan uit arbeidskosten, maar ook de werkzaamheden die verricht moeten worden. Je kunt onze hoveniers inhuren voor diverse klussen. We kunnen je een prijsindicatie geven van de werkzaamheden: gemiddeld kost een tuinontwerp tussen de €250 – €500, tuinaanleg tussen €50 – €100 per m² en tuinonderhoud tussen €35 – €50 per uur. De prijsindicatie is inclusief arbeidskosten, materiaal en btw. Uiteindelijk hangt de totaalprijs af van het aantal m² aan tuin. Zou je graag meer inzicht willen hebben over de prijs? Vraag direct offertes aan.

  Aanmelden als Gelderse hoveniersbedrijf

  Heb jij een hoveniersbedrijf in Gelderland? Meld je dan aan! Laat je informatie achter via deze link. Vervolgens zorgen wij ervoor dat particulieren in jouw regio je kunnen vinden. Geen hoveniersbedrijf, maar bied je wel een andere service? Meld je dan aan als dienstverlener door op de homepagina te klikken.

  Wacht niet langer, krijg inzicht in de kosten.

  Binnen 1 minuut, 6 offertes van lokale professionals.