Laat uw gevel impregneren door lokale professionals.

(Al 700+ gevels voorzien van een waterafstotende beschermlaag)

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Gevel impregneer offertes ontvangen van de beste gevel-experts binnen 9km, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.”

  4.9
  Rated 4.9 out of 5
  4.9 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)

  Vochtproblemen opgelost

  Rated 5 out of 5
  22 juli 2018

  Ik had last van vochtproblemen door poreuze buitenmuren. Via onafhankelijkeoffertes heb ik toen direct 6 verschillende offertes ontvangen. Nu is mijn gevel geïmpregneerd en heb ik geen last meet van vocht of schimmelproblemen. Ik ben heel blij met het resultaat.

  Jonathan

  Jullie besparen veel tijd

  Rated 5 out of 5
  19 mei 2018

  Alvorens wij op onafhankelijke offertes stuitte, zochten wij geruime tijd het internet af. Ik heb deze website aanbevolen aan al mijn collega’s. Puik werk.

  Ben

  Gevelrenovatie ten top

  Rated 5 out of 5
  23 juni 2018

  Ik heb een aantal jaar geleden een redelijk oud en groot huis gekocht waar nog veel aan gedaan moest worden. We hebben in eerste instantie de binnenkant aangepakt. 2 jaar later was het tijd voor de buitenkant, en met name een goede beurt aan de gevel. Dankzij jullie mooi kunnen vergelijken tussen het aanbod uit de buurt, en uiteindelijk vielen de kosten erg mee. Nu – 2 weken nadat het bedrijf klaar was – kom ik iedere dag thuis terwijl de zon op me huis schijnt, en het huis straalt lekker terug. Dat is gewoon fijn thuis komen! En dat voor zo’n goede prijs. Erg bedankt. Julie

  Julie Ortu

  Wat kost een gevel impregneren

  “Dat verschilt”

  De kosten variëren per klus. Daarnaast moet de gevel eerst grondig geïnspecteerd worden om erachter te komen welk techniek het meest geschikt is. Natuurlijk wist je dat al! Maar een prijsindicatie zou wel zo fijn zijn!

  Geloof jij dat het aanvragen van een gevel impregneer offerte via ons formulier veel minder lang duurt dan alle informatie op zoeken en zelf de kosten te gaan berekenen?

  Leg je rekenmachientje maar weg: Wij geven jou binnen 1 minuut een kostenindicatie van 6 verschillende impregneer bedrijven uit jouw regio (gratis!).

  Wat kost gevel impregneren?

  Kosten gevel impregneren per m2

  Voor het beste resultaat wordt er aangeraden om eerst de gevel grondig te laten reinigen, zodat er geen laag vuil tussen de buitenmuur en de impregneerlaag zit. Voor zowel het reinigen en het impregneren van de gevel wordt aanbevolen om een specialist in de arm te nemen. Onafhankelijkeoffertes.nl is in staat om een prijsindicatie te geven voor beide werkzaamheden per m2*:

  • Gevelreiniging: vanaf €5
  • Impregneren: €6,50

  Het reinigen van de gevel kan op diverse manieren gedaan worden, afhankelijk van de ernst van de aanslag en de ondergrond. Bekijk hier de verschillende methodes.

  *Deze prijzen zijn inclusief arbeidskosten, materiaalkosten en BTW. Wil je een exacte prijs weten voor jouw klus? Vraag direct een offerte aan en wij geven jou het antwoord.

  Heb jij last van vocht- of schimmelproblemen door je buitenmuren? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

  Geef direct jouw wensen aan en Onafhankelijkeoffertes.nl matcht jou met de beste bedrijven. Je ontvangt binnen 1 minuut 6 offertes via ons gebruiksvriendelijke systeem. Vergelijk op je gemak de gevel impregneer offertes en bespaar tot wel 60% op de kosten! Kies uiteindelijk zelf met welk impregneer bedrijf jij in zee wilt gaan. 

  Het allerbeste van allemaal? De offerteaanvragen zijn volledig gratis!

  Bij het impregneren van de gevel, of wel hydrofoberen van de gevel wordt er een laagje impregneermiddel over het gehele oppervlak gespoten, wat de poriën in de gevel laat sluiten. Dankzij de beschermende laag worden de buitenmuren waterafstotend, brandwerend en schimmelwerend.

  Het impregneren maakt de buitenmuur hydrofoob. Dit betekent dat de muur geen water zal doorlaten. Je zult dus geen last meer krijgen van vochtproblemen en is vergroening op de gevel ook verleden tijd. Daarnaast wordt de warmtegeleiding van de muur verkleint. Je verliest minder warmte via de muur, wat weer een besparing op de stookkosten oplevert.

  De impregneermiddel is onder te verdelen in impregneer vloeistoffen en impregneer crèmes

  • De impregneervloeistof wordt door middel van een lage drukspuit aangebracht. De vloeistof is verkrijgbaar op waterbasis of op basis van oplosmiddelen. Het impregneermiddel op waterbasis is een stuk milieuvriendelijker vergeleken met het middel op basis van oplosmiddelen.
  • Impregneercrème wordt aangebracht met een kwast en trekt iets dieper in de gevel dan vloeistof. Deze wordt vaak gebruikt bij oppervlakte met veel kozijnen.

  Niet alle soorten gevelmaterialen zijn geschikt voor dezelfde impregneermiddel. Laat een vakman bepalen welk soort product het best gebruikt kan worden voor jouw gevel.

  Bij Onafhankelijkeoffertes.nl staan er meer dan 500 impregneer bedrijven ingeschreven die ieder een goede reputatie hebben. Onze specialisten gaan voor 100% kwaliteit en kunnen alle soorten werkzaamheden uitvoeren. Vraag een gevel impregneer offerte aan en krijg direct inzicht in de kosten!

  Geef jouw opdracht aan en wij koppelen je direct aan lokale bedrijven. Er worden 6 offertes opgestuurd van vakmannen in een straal van 25 km rondom jouw woonplaats. De offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt dus op je gemak de prijzen vergelijken en uiteindelijk het beste bedrijf kiezen.

  • Meet de oppervlakte op of maak een schatting;
  • Beschrijf de gewenste opdracht;
  • Vraag 6 gevel impregneer offertes aan;
  • Vergelijk de offertes en let op de prijs en kwaliteit van de bedrijven;
  • Let ook op de garanties;
  • Neem bij vragen contact op met het bedrijf;
  • Kies de vakman die het beste bij je past.

  Gevel impregneer offertes online aanvragen via onafhankelijkeoffertes.nl

  Een gevel impregneer offerte aanvragen gaat snel en gemakkelijk via Onafhankelijkeoffertes.nl

  Wij maken de beste match op basis van jouw wensen en eisen. Vervolgens sturen we je maar liefst 6 offertes op van de beste lokale bedrijven die maar al te graag jouw zorgen uit handen willen nemen. Vergelijk de offertes en kies uiteindelijk het beste bedrijf.

  Onze klanten besparen tot wel 60% van de kosten dankzij ons systeem! Ben jij al overtuigd? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!