De Friese hovenier: tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud - Ontvang direct tuinadvies

Onafhankelijkeoffertes.nl zoekt voor jou de beste hoveniers van Friesland. Wij hebben een grote database van aangesloten Friese hoveniers die jou graag willen helpen. Dankzij een simpel maar effectief offerteformulier kan Onafhankelijkeoffertes.nl binnen 1 minuut de perfecte match voor jouw opdracht vinden. Daarnaast krijg je van ons maar liefst 6 verschillende offertes van verschillende bedrijven.

Friese hovenier gezocht?

Je bent bij ons aan het juiste adres als je opzoek bent naar een hovenier die jouw tuin perfect kan omtoveren. De Friese hoveniers zijn echte vak enthousiastelingen. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij onze professionals voorop. Onze missie is dus om de beste match te vinden voor jouw specifieke opdracht.
Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij bieden u gratis de 6 beste matches uit uw regio.”

"Wow, zó snel een geschikt bedrijf gevonden dat bij mijn wensen past... Ik ben vaste klant!"
Onafhankelijkeoffertes reviewer
Kira Baltus
Venlo, Limburg

Omschrijf je vraag en ontvang offertes!

  Vind jij een hovenier binnen 1 minuut?
  Voortgang
  Mensen gingen u voor
  Totaal bespaard door onafhankelijkeoffertes.nl (gemiddelde besparing van 250 euro)

  Betrouwbare bedrijven

  Transparante offertes

  Geen onverwachte kosten

  Je steunt de lokale ondernemer

  Je hoeft niet verder te zoeken

  Wij maken de beste match tussen jou en een Friese hovenier

  De hoveniers die bij ons staan ingeschreven hebben een erg goede reputatie. Iedere hovenier heeft zijn eigen specialiteiten en dus ook een eigen prijs. Ons doel is om jou te koppelen aan een Friese hovenier die bij al jouw eisen en wensen past. Wanneer wij een offerte aanvraag binnen krijgen, gaan we zorgvuldig aan de slag met de selectie van de bedrijven zodat de beste overblijven. Bovendien moet jij tevreden zijn over het werk dat onze hoveniers uitvoeren. We gaan dus nauwkeurig te werk zodat we alleen het beste bedrijf aan je binden dat naar jouw behoeftes luistert.

  Een professioneel Friese hovenier inhuren

  Wil je in je droomtuin kunnen genieten zonder dat je daarvoor uren of zelfs dagen in de aarde moet ploeteren? Huur direct een Friese hovenier in! Onze hoveniers zijn echte vakmannen en doen niks liever dan een mooie tuin creëren voor hun klanten. Dankzij jarenlange ervaring en kennis kunnen zij jouw tuin omtoveren in iets moois. Denk hierbij aan onderhoud, maar ook het aanleggen of ontwerpen van je tuin. Als je een Friese hovenier inschakelt, staan kwaliteit en nauwkeurigheid voorop!

  Het snelste resultaat van Nederland

  Onafhankelijke offertes binnen 1 minuut

  “Klaar terwijl je wacht.”

  Tuinadvies van een Friese hovenier of zelf aan de slag?

  Wil je zelf aan de slag gaan of toch liever een Fries hoveniersbedrijf inhuren? Wij raden altijd aan om een professional in te schakelen! Het voordeel van professionele hoveniers is de kennis en ervaring die ze bezitten. Zij zien gelijk wat het meest geschikt is voor jouw tuin en geven je graag een stukje advies. Dit betekent dat zij binnen een mum van tijd jouw ideale tuin kunnen realiseren. Bovendien hebben ze ook erg veel kennis over flora en fauna. Zij weten direct welke planten en bloemen bij jouw tuin en het Hollands klimaat passen. Zo geniet je nog jaren van je duurzame tuin. Onze hoveniers adviseren je graag, zodat je weet waar je aan toe bent.

  Geen moeite, wel Friese perfectie

  Hoe vind je de beste hovenier van Friesland? Gelukkig kunnen we je daarbij helpen. Er is een speciaal manier ontworpen, waarbij we de juiste hoveniers kunnen scheiden van de onjuiste. In slechts 1 minuut vinden wij de beste match voor jou en stellen we direct zes verschillende offertes op. Vergelijk alle prijzen van de verschillende hoveniersbedrijven en bespaar geld!

  Wat kost een Friese hovenier?

  De kosten van een hovenier bestaan uit arbeidskosten, maar kunnen ook afhangen van het soort werkzaamheid. Je kunt namelijk een hovenier inschakelen voor diverse klussen. We kunnen je een prijsindicatie geven van de werkzaamheden: gemiddeld kost een tuinontwerp tussen de €250 – €500, tuinaanleg tussen €50 – €100 per m² en tuinonderhoud tussen €35 – €50 per uur. De prijsindicatie is inclusief arbeidskosten, materiaal en btw. Uiteindelijk hangt de totaalprijs af van het aantal m² aan tuin. Zou je graag meer inzicht willen hebben over de prijs? Vraag dan direct offertes aan.

  Aanmelden als Friese hoveniersbedrijf

  Meld jouw hoveniersbedrijf gevestigd in Friesland aan! Laat je informatie achter via deze link. Vervolgens zorgen wij ervoor dat particulieren in jouw regio je kunnen vinden. Geen hoveniersbedrijf, maar bied je wel een andere service? Meld je dan aan als dienstverlener door op de homepagina te klikken.

  Wacht niet langer, krijg inzicht in de kosten.

  Binnen 1 minuut, 6 offertes van lokale professionals.