Recensies

Hoe heb jij onafhankelijkeoffertes.nl ervaren? We zijn erg benieuwd naar jouw mening! Laat hem hier achter en inspireer anderen.
(review module staat actief sinds 14 mei 2018)

4.94.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 22 reviews)
Geweldig91%
Goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Kozijnen van hoge kwaliteit

26 augustus 2020

Kunstof kozijnen laten plaatsen met HR+ glas. Volgens een vriend van me een energiebesparing van zo’n 200 euro per jaar. Bedankt voor de goede prijs!

Lorenzo Philips

Spotgoedkoop geplaatste kozijnen

21 juni 2020

We werden door een kennis op deze website getipt. De prijzen voor de kunststof kozijnen die we hebben ontvangen waren vele malen goedkoper dan de indicatie van iemand uit het dorp. Voor jullie andere services komen we zeker nog eens terug!

Aad Bakker

Prima gegaan

24 mei 2020

In de zomer van 2017 heb ik hier ooit een aantal offertes voor nieuwe kunststof kozijnen mogen ontvangen. Deze aanvraag is prima verlopen en de kozijnen werden snel geplaatst. Nu nog steeds plezier van.

Sjoerd van Vliet

Goed

26 augustus 2018

Doet precies wat ze zeggen

Zegikniet

Vochtproblemen opgelost

22 juli 2018

Ik had last van vochtproblemen door poreuze buitenmuren. Via onafhankelijkeoffertes heb ik toen direct 6 verschillende offertes ontvangen. Nu is mijn gevel geïmpregneerd en heb ik geen last meet van vocht of schimmelproblemen. Ik ben heel blij met het resultaat.

Jonathan

Perfecte gevelreiniging

22 juli 2018

Een aantal maanden geleden heb ik een offerte aangevraagd voor gevelreiniging. Ik kreeg direct 6 duidelijke offertes in mijn inbox. Ze zijn toen direct aan de slag gegaan met mijn buitenmuur. En wauw, ze zien er weer als nieuw uit! Ik ben helemaal tevreden!!

Patricia

Verhuisd zonder krassen

3 juli 2018

Hallo Jakob,
Het enige waar ik mee zat was mijn meubels die ik niet beschadigd wilde hebbe. Toen ik via de chat met je sprak gaf je aan dat de verhuisbedrijven die bij jullie zijn aangesloten altijd heel voorzichtig ware , dus daar ben ik ook vanuig gegaan.
Het verhuisbedrijf wat me heeft geholpen heeft deze belofte ook echt waargemaakt, dus super bedankt voor de service en voor het persoonlikk te woord te staan!!!

Patricia Hendriks

Gevelrenovatie ten top

23 juni 2018

Ik heb een aantal jaar geleden een redelijk oud en groot huis gekocht waar nog veel aan gedaan moest worden. We hebben in eerste instantie de binnenkant aangepakt. 2 jaar later was het tijd voor de buitenkant, en met name een goede beurt aan de gevel. Dankzij jullie mooi kunnen vergelijken tussen het aanbod uit de buurt, en uiteindelijk vielen de kosten erg mee. Nu – 2 weken nadat het bedrijf klaar was – kom ik iedere dag thuis terwijl de zon op me huis schijnt, en het huis straalt lekker terug. Dat is gewoon fijn thuis komen! En dat voor zo’n goede prijs. Erg bedankt. Julie

Julie Ortu

Vast Tuinonderhoud

19 juni 2018

Ik heb een paar maanden geleden bij jullie een offerte aangevraagd voor tuinonderhoud en ben niet meer van deze vaste dienst afgestapt. Goede ervaring.

Geert Krijen

Helemaal een nieuw gevoel in mijn tuintje

29 mei 2018

Twee jaar geleden een nieuw huis gekocht waar nog het een en ander aan moest gebeuren. Je kent het wel: nieuwen keuken & nieuwen badkamer etc. Toen was helaas het geld op en hadden we besloten om even verder te sparren en een tijdje later de tuin aan te pakken. Nu in mei was het zo ver, alles op de schop. Van ontwerp tot aanleg zijn wij helemaal geholpen door jullie en we kunnen niet tevredener zijn dan dit.

Berendine Venemans