6 offertes voor graffiti verwijderen binnen 1 minuut in je mailbox.

(Al 700+ gevels voorzien van een nieuwe frisse uitstraling)

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Graffiti of verf verwijderen? Ontvang offertes van de beste gevel-experts binnen 9km, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.”

  4.9
  Rated 4.9 out of 5
  4.9 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)

  Vochtproblemen opgelost

  Rated 5 out of 5
  22 juli 2018

  Ik had last van vochtproblemen door poreuze buitenmuren. Via onafhankelijkeoffertes heb ik toen direct 6 verschillende offertes ontvangen. Nu is mijn gevel geïmpregneerd en heb ik geen last meet van vocht of schimmelproblemen. Ik ben heel blij met het resultaat.

  Jonathan

  Jullie besparen veel tijd

  Rated 5 out of 5
  19 mei 2018

  Alvorens wij op onafhankelijke offertes stuitte, zochten wij geruime tijd het internet af. Ik heb deze website aanbevolen aan al mijn collega’s. Puik werk.

  Ben

  Gevelrenovatie ten top

  Rated 5 out of 5
  23 juni 2018

  Ik heb een aantal jaar geleden een redelijk oud en groot huis gekocht waar nog veel aan gedaan moest worden. We hebben in eerste instantie de binnenkant aangepakt. 2 jaar later was het tijd voor de buitenkant, en met name een goede beurt aan de gevel. Dankzij jullie mooi kunnen vergelijken tussen het aanbod uit de buurt, en uiteindelijk vielen de kosten erg mee. Nu – 2 weken nadat het bedrijf klaar was – kom ik iedere dag thuis terwijl de zon op me huis schijnt, en het huis straalt lekker terug. Dat is gewoon fijn thuis komen! En dat voor zo’n goede prijs. Erg bedankt. Julie

  Julie Ortu

  Wat kost verwijderen van graffiti of verf

  “Dat hangt af van de schade.”

  De kosten verschillen per opdracht, afhankelijk van de ernst van de schade en de ondergrond. Natuurlijk wist je dat al! Maar toch wil je graag een inschatting van de kosten hebben.

  Je kunt direct inzicht krijgen van de kosten door een offerte via ons formulier aan te vragen. Dit duurt veel sneller dan eerst nog alle informatie te verzamelen en zelf de kosten te gaan berekenen.

  Geloof je dat ook?

  Leg je rekenmachientje maar snel weg, want wij geven jou binnen 1 minuut een prijsindicatie van 6 verschillende gevelreinigingsbedrijven uit jouw regio (gratis!).

  Wat kost verf of graffiti verwijderen van de buitenmuur?

  Kosten graffiti verwijderen per m2

  De kosten van het verwijderen van graffiti hangt af van het type werkzaamheid dat nodig is. Laat dus een specialist de gevel inspecteren om onnodige kosten en beschadiging van de gevel tegen te gaan. De professional kijkt naar het type verf en de ondergrond om tot de beste keuze te komen. Onafhankelijkeoffertes.nl geeft je graag een prijsindicatie van de verschillende technieken per m2*:
  • Stoomcleanen: €5 – €15
  • Chemische reiniging: €5 – €15
  • Zandstralen: €10 – €20
  • Anti-graffiti coating: €10 – €20
  *Deze prijzen zijn inclusief materiaalkosten, arbeidskosten en BTW. Wil je een exacte prijs weten voor jouw klus? Vraag direct een offerte aan en wij geven jou het antwoord.

  Zijn jouw buitenmuren vol gespoten onder graffiti en wil je het zo snel mogelijk weg hebben? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  Geef direct jouw gewenste opdracht aan en wij koppelen je aan de specialisten die je uit de brand kunnen helpen. Je ontvangt maar liefst 6 offertes binnen 1 minuut via ons gebruiksvriendelijke systeem. Vergelijk op je gemak de bedrijven en bespaar tot wel 60% op de kosten! Jij bepaalt uiteindelijk zelf met wie je graag wilt samenwerken.

  Nog een pluspunt: de offerteaanvragen zijn volledig gratis!

  Het verwijderen van graffiti of gevelverf zorgt niet alleen voor een stralende gevel, maar het laat ook de verkoopwaarde van het pand stijgen. Het verwijderen kan op verschillende manieren gebeurd worden, afhankelijk van het type verf en de ondergrond. Men kan er niet zomaar vanuit gaan dat ieder type verf makkelijk loslaat of dat ieder soort ondergrond dezelfde hardheid heeft. Vraag dus altijd advies van een vakman. Er zijn 3 technieken om graffiti te verwijderen:
  • Stoomcleanen: Water wordt verhit tot 150 graden en de stoom wordt middels een hogedrukspuit tegen de gevel aangespoten waardoor de verf oplost. Stoomcleanen is de meest gemakkelijke manier om graffiti te verwijderen, maar kan niet in elke situatie worden toegepast.
  • Chemisch reinigen: Als er meerdere lagen verf of graffiti over elkaar heen is gespoten of de graffiti te hardnekkig is voor stoomcleanen, komt er een reinigingsmiddel aan te pas. Het chemische middel wordt met een borstel op de gevel aangebracht waardoor de graffiti of verf oplost. Na het inwerken wordt er water middels een hogedrukreiniger gespoten op de gevel om het loszittend vuil en het reinigingsmiddel te verwijderen.
  • Zandstralen: De meest hardnekkige vorm van graffiti of verf wordt verwijderd door zandstralen. Bij deze techniek wordt een straalmiddel zoals zand of fijne steentjes aan het water toegevoegd en met zeer hoge druk tegen de gevel gespoten.
  Je hoopt natuurlijk dat de muren graffiti-vrij blijven, maar dit is geen garantie. Laat daarom je muren spuiten met een anti-graffiti coating. Deze coating zorgt ervoor dat de graffiti gemakkelijker te verwijderen is en wordt de gevel beschermd tegen het indringen van verf.

  Het verwijderen van graffiti of verf is geen makkelijke klus. Je wilt natuurlijk dat het hele proces vlot verloopt zonder de gevel te beschadigen. Bij Onafhankelijkeoffertes.nl ben je aan het juiste adres!

  De bedrijven die bij ons staan ingeschreven (500+!) kunnen snel en zonder problemen de graffiti verwijderen. Ze streven naar 100% kwaliteit om jou van dienst te kunnen zijn. Vraag een offerte aan en krijg direct inzicht in de kosten!

  Geef aan wat jouw wensen zijn en wij matchen je direct aan professionele lokale bedrijven. In totaal worden er maar liefst 6 offertes opgestuurd van vakmannen in een straal van 25 km rondom jouw woonplaats. Daarnaast zijn de offertes geheel gratis en vrijblijvend. Neem dus de tijd om de prijzen te vergelijken om zo tot de beste keuze te komen.

  • Meet de oppervlakte op of maak een schatting;
  • Beschrijf de gewenste werkzaamheid;
  • Vraag 6 offertes aan;
  • Vergelijk de prijs en kwaliteit van de bedrijven;
  • Let ook op de garanties;
  • Neem bij vragen contact op met het bedrijf;
  • Kies de vakman die het beste bij je past.

  offertes online aanvragen voor graffiti of verf verwijderen via onafhankelijkeoffertes.nl

  Een offerte aanvragen voor het verwijderen van graffiti of verf gaat snel en eenvoudig via Onafhankelijkeoffertes.nl

  Wij luisteren naar jouw wensen en koppelen je aan bedrijven waarvan wij zeker weten dat ze je kunnen helpen. Je krijgt maar liefst 6 offertes met verschillende prijzen van de beste lokale bedrijven. Vergelijk de offertes en bepaal zelf welk bedrijf het beste bij je past

  Dankzij ons systeem, besparen klanten tot wel 60% van de kosten. Ben jij al overtuigd? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!