6 Kozijn offertes binnen 1 minuut in je mailbox.

(Al meer dan 7000 kozijn offertes verstuurd)

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Offertes kozijnen ontvangen van de beste kozijnenexperts uit jouw regio, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken.”

4.94.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 22 reviews)

Kozijnen van hoge kwaliteit

26 augustus 2020

Kunstof kozijnen laten plaatsen met HR+ glas. Volgens een vriend van me een energiebesparing van zo’n 200 euro per jaar. Bedankt voor de goede prijs!

Lorenzo Philips

Spotgoedkoop geplaatste kozijnen

21 juni 2020

We werden door een kennis op deze website getipt. De prijzen voor de kunststof kozijnen die we hebben ontvangen waren vele malen goedkoper dan de indicatie van iemand uit het dorp. Voor jullie andere services komen we zeker nog eens terug!

Aad Bakker

Prima gegaan

24 mei 2020

In de zomer van 2017 heb ik hier ooit een aantal offertes voor nieuwe kunststof kozijnen mogen ontvangen. Deze aanvraag is prima verlopen en de kozijnen werden snel geplaatst. Nu nog steeds plezier van.

Sjoerd van Vliet

Voordat je nieuwe kozijnen laat plaatsen, wil je eerst weten wat de prijs is. De kosten hangen af van het soort kozijn dat je wilt aanschaffen en de afmeting. Gelukkig kunnen we bij Onafhankelijkeoffertes.nl een prijsindicatie geven van kozijnen met een oppervlakte van 1m². Dit zijn de gemiddelde kosten:

 • Kunststof kozijnen: €700 – €800;
 • Houten kozijnen: €750 – €900;
 • Aluminium kozijnen: €800 – €950.

Dit is inclusief arbeidskosten, HR++ glas en btw. Wil je een exacte prijs weten voor jouw klus? Vraag direct een offerte aan en wij geven jou het antwoord.

Het vervangen van kozijnen is geen dagelijkse bezigheid en het kan veel moeite en tijd kosten. Je wilt hier niet op bezuinigen, want het gaat tenslotte over goede isolatie en het aanzicht van je huis. Wij raden dus altijd aan om een professional in te schakelen. Het plaatsen van kozijnen door onze specialisten is binnen een korte tijd gedaan en een groot voordeel is dat er een garantieperiode is. Als je kiest om zelf de kozijnen te monteren en je komt er na een paar maanden achter dat er iets mankeert aan de kozijnen, dan moet je zelf voor de hoge kosten opdraaien. Vraag voorafgaand aan je aankoop altijd naar de garantievoorwaarden, zodat je altijd verzekerd bent tegen schade.

Kunststof kozijnen zijn het goedkoopst om aan te schaffen en te plaatsen. Dit ten opzichte van bijvoorbeeld houten of aluminium kozijnen. Hoe dit kan? Kunststof kozijnen zijn het makkelijkst om op maat te produceren. Uiteraard hangt dit af van het merk kozijn, maar over het algemeen zijn kunststof kozijnen het goedkoopst. Kunststof kozijnen kunnen makkelijk in diverse kleuren worden afgenomen, zodat er ook voor jou een passend kozijn te vinden is. De aanschafprijs van het kozijn is daarnaast ook nog eens afhankelijk van het type kozijn. Is het een eenvoudig kozijn, dan zullen de kosten ook lager uitvallen. Kunststof kozijnen vervangen is over het algemeen ook het goedkoopst.

Kunststof kozijnen:

 • Goedkoopst in aanschaf. (€700 – €800)
 • Makkelijkst te plaatsen.
 • Goedkoopst in onderhoud.

Houten kozijnen geven vaak een klassieke draai aan uw huis. In de afgelopen jaren zijn houten kozijnen sterk verbeterd in hun levensduur. Dit komt omdat we steeds beter begrijpen hoe deze kozijnen moeten worden onderhouden. Over het algemeen is een houten kozijn duurder in de aanschaf, maar mits goed onderhouden kunnen ze langer mee gaan dan een kunststof kozijn. Hierdoor is het onderhoud dat je moet plegen ook wel een stukje zwaarder. Goedkope kozijnen van hout zijn natuurlijk een oplossing, maar deze zul je niet snel goedkoper vinden dan kunststof. Ga je voor goedkopere houten kozijnen, dan zal dat de levensduur ook niet ten goede komen. Maak dus een weloverwogen keuze!

Houten kozijnen:

 • Gemiddelde prijs in aanschaf. (€750 – €900)
 • Warme en vriendelijke uitstraling.
 • Langste levensduur (mits goed onderhoud).

Aluminium kozijnen kunnen je huis een super moderne look geven, hier zijn 5 eigenschappen van aluminium kozijnen. (€800 – €950)

 1. De sterke profielen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
 2. Het robuuste materiaal maakt het direct ook het duurste kozijn.
 3. Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden zorgen voor een persoonlijke look.
 4. Zeer onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin vuil zich in kan opstapelen.
 5. Duurzaam en vormvast: aluminium is uv -en vocht bestendig en wordt goed nabewerkt.
 6. Het unieke metaal voorkomt condensatie op het aluminium kozijn.
 7. Beter bestand tegen inbraakpogingen ten opzichte van andere types kozijnen.

Zijn jouw kozijnen toe aan vervanging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onafhankelijkeoffertes.nl is in staat om voor jou de beste match te maken tussen een bedrijf en jouw opdracht. De bedrijven die bij ons staan ingeschreven, hebben een erg goede reputatie en gaan voor 100% kwaliteit. 

 • Je vult je adresgegevens in waardoor wij je kunnen matchen aan de beste lokale professional (uit meer dan 500 bedrijven);
 • Je laat jouw wensen achter, en vertelt welk type kozijnen je wilt;
 • Je laat jouw mail adres achter, en wij sturen je 6 offertes binnen 1 minuut;

Hierdoor besparen onze klanten tot wel 60% op hun kosten!