Acquisitie doen wij voor jou. Meld je aan als bedrijf!

Wil jij meer aanvragen ontvangen van particulieren uit jouw regio? Dan is Onafhankelijkeoffertes.nl voor jou de juiste oplossing. Wij zijn jouw acquisitiepartner en zoeken voor jou de klanten zodat jij je kunt focussen op je zaak. Wij doen waar wij goed in zijn, jij doet waar jij goed in bent.

Servicebedrijf, dienstbedrijf, klusbedrijven, vakprofessionals & meer.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwas van bedrijven. Er is momenteel erg veel vraag naar vakmensen waardoor we particulieren vaker moeten teleurstellen met lange wachttijden. Dit willen we natuurlijk het liefst voorkomen! Onafhankelijkeoffertes doet graag acquisitie voor jou, zodat jij meer aanvragen en werk ontvangt. Krijg je het te druk? Geen probleem, je kunt op ieder moment opzeggen. 

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Wij gaan voor jou tot het uiterste om klanten te vinden die echt bij je passen.”

"Ik kan me dankzij jullie gewoon focussen op hetgeen waar ik goed in ben, en maak me niet meer druk of er nieuwe klanten binnenkomen. Dat voelt erg bevrijdend!"
Acquisitie voor bedrijven
Jason caelen
Hovenier, Utrecht

Meld je aan en ontvang offertes!

  Bedrijven gingen u voor
  Totale omzet gerealiseerd door onafhankelijkeoffertes.nl (gemiddelde aanvraag van 874 euro, 7620 aanvragen)

  Betrouwbare inkomstenbron

  Duidelijke aanvragen

  Geen onverwachte kosten

  Je bereikt lokale klanten

  Wij zoeken voor jou naar klanten

  Waarom onafhankelijkeoffertes?

  Wij streven ernaar om de juiste klanten aan jou te koppelen. Ons systeem is zo ingericht dat we een inschatting kunnen maken naar hetgeen waar de consument naar opzoek is te koppelen aan het juiste bedrijfsprofiel van jou. Daarnaast krijgen we dagelijks aanvragen door het hele land, en kunnen we je hulp hard gebruiken!

  Hoe werkt het?

  Zodra jij je inschrijft komen onze offerteaanvragen ook bij jou terecht. Dit mag je vrijblijvend uitproberen voor 14 dagen. Na deze 14 dagen zullen we contact met je opnemen over verdere samenwerkingsmogelijkheden. Wij vragen ons alleen een kleine fee foor iedere opdracht die we naar je doorsturen. Ervaringen van al onze aangesloten bedrijven leert dat deze fee te verwaarlozen is als men kijkt naar de hoeveelheid waardevolle klanten die dit oplevert. Probeer het eerst gratis, dan voel je direct het verschil!

  Het snelste resultaat van Nederland

  Onafhankelijke offertes binnen 1 minuut

  “Nieuwe klanten terwijl je wacht.”