Recensies

Hoe heb jij onafhankelijkeoffertes.nl ervaren? We zijn erg benieuwd naar jouw mening! Laat hem hier achter en inspireer anderen.
(review module staat actief sinds 14 mei 2018)

4.94.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 17 reviews)
Geweldig94%
Goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Gevelrenovatie ten top

23 juni 2018

Ik heb een aantal jaar geleden een redelijk oud en groot huis gekocht waar nog veel aan gedaan moest worden. We hebben in eerste instantie de binnenkant aangepakt. 2 jaar later was het tijd voor de buitenkant, en met name een goede beurt aan de gevel. Dankzij jullie mooi kunnen vergelijken tussen het aanbod uit de buurt, en uiteindelijk vielen de kosten erg mee. Nu – 2 weken nadat het bedrijf klaar was – kom ik iedere dag thuis terwijl de zon op me huis schijnt, en het huis straalt lekker terug. Dat is gewoon fijn thuis komen! En dat voor zo’n goede prijs. Erg bedankt. Julie

Julie Ortu

Spotgoedkoop geplaatste kozijnen

21 juni 2018

We werden door een kennis op deze website getipt. De prijzen voor de kunststof kozijnen die we hebben ontvangen waren vele malen goedkoper dan de indicatie van iemand uit het dorp. Voor jullie andere services komen we zeker nog eens terug!

Aad Bakker

Vast Tuinonderhoud

19 juni 2018

Ik heb een paar maanden geleden bij jullie een offerte aangevraagd voor tuinonderhoud en ben niet meer van deze vaste dienst afgestapt. Goede ervaring.

Geert Krijen

Helemaal een nieuw gevoel in mijn tuintje

29 mei 2018

Twee jaar geleden een nieuw huis gekocht waar nog het een en ander aan moest gebeuren. Je kent het wel: nieuwen keuken & nieuwen badkamer etc. Toen was helaas het geld op en hadden we besloten om even verder te sparren en een tijdje later de tuin aan te pakken. Nu in mei was het zo ver, alles op de schop. Van ontwerp tot aanleg zijn wij helemaal geholpen door jullie en we kunnen niet tevredener zijn dan dit.

Berendine Venemans

Mooi geworden

26 mei 2018

De stukadoor die ikheb gevonden heeft mooi werk geleverd, snel gevonden via Onafhankelijkofferts, bedankt, groetjes Arnoud

Arnoud

Nieuwe tuin bevalt goed

26 mei 2018

Zelf enkele malen gebeld naar bedrijven uit Utrecht, geen geluk. Onafhankelijkeoffertes bood de oplossing: gevonden een aannemer die zich aan onze tuin durfde te wagen.

Tom Peters

Met spoed gelukt

26 mei 2018

Spoedklus vanwege verhuizing, alles moest geschilderd worden. 5 schilders gebeld, niemand tijd; Onafhankelijkeoffertes heeft het snel geregeld. Erg fijn systeem en snel reacties!

Maarten

Vertrouwd

24 mei 2018

Ik heb in het verleden een aantal slechte ervaringen gehad met onder andere hoveniers en stratenmakers die hun werk niet goed deden en afspraken niet nakwamen (dan praat ik over 10 jaar terug). Vaak weet je ook niet bij wie je terecht moet met hetgeen wat je wilt. Erg fijn dat jullie formulier er voor zorgt dat ik zelf niet hoef te gaan zoeken maar gewoon kan invullen wat ik wil dat er gebeurt en jullie geven mij de beste offertes. Dat is weer een migraine minder.

Sanne Bakker

Verhuizing ging goed

24 mei 2018

Van Amsterdam naar Utrecht verhuisd via de verhuisservice van deze website. Gelijk de kosten inzichtelijk hebben is toch wel echt heel erg fijn. Zou het zo weer doen!

Lisa Smit

Prima gegaan

24 mei 2018

In de zomer van 2017 heb ik hier ooit een aantal offertes voor nieuwe kunststof kozijnen mogen ontvangen. Deze aanvraag is prima verlopen en de kozijnen werden snel geplaatst. Nu nog steeds plezier van.

Sjoerd van Vliet