Bestratingsbedrijf met Nederlandse bestrating professionals

Is jouw tuin toe aan een nieuwe uitstraling? Voor een stevig betegelde tuin of oprit ben je bij ons aan het juiste adres. Op dit moment staan erg veel stratenmakersbedrijven bij ons ingeschreven die 100% kwaliteit leveren. Vraag direct een offerte aan en wij gaan direct aan de slag om de beste match te vinden tussen jouw opdracht en een bestratingsbedrijf. We stellen in totaal zes verschillende offertes op met verschillende prijzen, zodat je zelf de bedrijven kunt vergelijken.

Stratenmaker gezocht?

Heb je een bestrating klus? Schakel dan één van onze professionals in. Alle vormen van bestrating zijn mogelijk. De bestratingsbedrijven hebben jarenlange ervaring en kunnen jouw bestrating snel en vakkundig plaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verschillende materialen en gereedschappen die nodig zijn. Onze vakmannen komen geheel voorbereid en kunnen binnen een korte tijd een mooie tuin of oprit opleveren. Natuurlijk ruimen ze na afloop al het afval op, zodat er alleen prachtige afgewerkte tegels overblijven.

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij bieden u gratis de 6 beste matches uit uw regio.”

"Wow, zó snel een geschikt bedrijf gevonden dat bij mijn wensen past... Ik ben vaste klant!"
Onafhankelijkeoffertes reviewer
Kira Baltus
Venlo, Limburg

Omschrijf je vraag en ontvang offertes!

  Vind jij een bestratingsbedrijf binnen 1 minuut?
  Voortgang
  Mensen gingen u voor
  Totaal bespaard door onafhankelijkeoffertes.nl (gemiddelde besparing van 250 euro)

  Betrouwbare bedrijven

  Transparante offertes

  Geen onverwachte kosten

  Je steunt de lokale ondernemer

  Je hoeft niet verder te zoeken

  Het grootste serviceaanbod

  Onafhankelijkeoffertes is dagelijks bezig met het vergroten van het service aanbod. Wij
  kunnen je helpen als je opzoek bent naar schilders, verhuisservice, alarmsysteem, dakdekkers, gevelreinigers, glaszetter, hoveniers, isolatie, kozijnen, bestrating, stukadoor, zonwering, vloerverwarming.
  Binnen deze services groeit ons aanbod ook nog steeds. Heb jij zelf een bedrijf en wil je op
  onze offertelijst komen te staan? Bekijk dan onze inschrijfpagina en meld je aan als bedrijf.

  Wat kost bestrating?

  Veel mensen kiezen ervoor om een professional in te huren, maar hoeveel kost een bestratingsbedrijf nou precies? Een bestratingsbedrijf vraagt voor de klus een prijs per uur of per m². Dit hangt af van de klus en het bedrijf. Vraag vooraf altijd goed of het gaat om een uur-tarief of een m² tarief. Daarnaast hangt het ook af van de benodigde materialen, zoals tegels en zand. Onafhankelijkeoffertes.nl is graag transparant tegenover de klanten en gelukkig kunnen we je een prijsindicatie geven. De kosten van een bestratingsbedrijf, inclusief het benodigde gereedschap, is gemiddeld: €10 – €20 per m² of €30 – €40 per uur. De materialen hebben een gemiddelde kosten van: tegels €15 – €65 per m² (hangt af van het soort tegel), ophoogzand €50 – €70 per grote zak en opsluitbanden €2 – €5 per meter. Wil je een specifieke prijsinformatie voor jouw opdracht? Vraag dan direct een offerte aan.

  Het snelste resultaat van Nederland

  Onafhankelijke offertes binnen 1 minuut

  “Klaar terwijl je wacht.”

  Zelf bestrating aanleggen of een bestratingsbedrijf inhuren?

  Ben je aan het overwegen om zelf aan de slag te gaan? Wij raden altijd aan om een professional in te huren. Het aanleggen van bestrating is fysiek zwaar werk dat erg veel tijd en moeite in beslag kan nemen. Daarnaast moet je ook alle benodigde materialen en gereedschappen aanschaffen. Als je een stratenmaker inschakelt, hoef je nergens zorgen over te maken. Onze vakmannen bekijken jouw opdracht en komen met een op maat gemaakt plan. Ze gaan zorgvuldig te werk en leveren binnen een mum van tijd een perfect afgewerkte tuin of oprit.

  Bestrating mooi gelegd, zonder enige moeite

  Het vinden van een erkende stratenmaker is niet eenvoudig. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen! Onafhankelijkeoffertes.nl heeft een speciale manier ontworpen waardoor we binnen 1 minuut de beste match kunnen vinden voor jouw specifieke opdracht. Daarnaast stellen we meerdere offertes op, omdat we het erg belangrijk vinden dat je zelf kunt kiezen. Vergelijk de bedrijven en vindt de beste prijs-kwaliteitverhouding.

  Stratenmakers in Nederland

  In Nederland zijn er erg veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in bestrating. Maar hoe vind je nou het beste bestratingsbedrijf voor jouw klus? Vul ons simpele offerteformulier in en wij kunnen aan de hand van jouw wensen een match maken met een van onze professionals. Zo hoef je niet meer urenlang onderzoek te doen naar verschillende bedrijven, want wij regelen het voor je! Het enige wat je hoeft te doen is vergelijken. Ook hier geldt: vergelijken is besparen.

  Heb jij een bestratingsbedrijf? Meld je dan aan!

  Wil je jouw bedrijf aanmelden? Ga dan naar deze link en laat je informatie achter. Wij zullen er dan voor zorgen dat particulieren in jouw regio je vervolgens kunnen vinden.

  Wacht niet langer, krijg inzicht in de kosten.

  Binnen 1 minuut, 6 offertes van lokale professionals.