Je huis laten isoleren door Nederlandse isolatie specialisten

Je bent bij ons aan het juiste adres als je je huis wilt laten isoleren. Onafhankelijkeoffertes.nl heeft een grote database met isolatiebedrijven die jou kunnen helpen. De ingeschreven bedrijven hebben een erg goede reputatie en gaan voor 100% kwaliteit. Binnen 1 minuut kunnen wij de beste match vinden tussen jouw opdracht en een specialist. Daarnaast stellen we verschillende offertes op, zodat je zelf de prijzen kunt vergelijken!

Isolatiebedrijf gezocht?

Goede isolatie van je woning is erg belangrijk. Zo houd je de de warmte goed vast als het buiten koud is, maar dat geldt ook andersom: als het buiten warm is, is het binnen een stuk koeler als je huis goed is geïsoleerd. Daarnaast daalt het energieverbruik, wat betekent dat je energiefactuur ook daalt! Dit brengt weer ecologische voordelen met zich mee. Onze professionals kunnen je hierbij helpen en zorgen voor een goed geïsoleerde woning. Schakel ze direct in voor diverse soorten isolatie werkzaamheden.

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij bieden u gratis de 6 beste matches uit uw regio.”

"Wow, zó snel een geschikt bedrijf gevonden dat bij mijn wensen past... Ik ben vaste klant!"
Onafhankelijkeoffertes reviewer
Kira Baltus
Venlo, Limburg

Omschrijf je vraag en ontvang offertes!

  Binnen 1 minuut 6 isolatie offertes?
  Voortgang
  Mensen gingen u voor
  Totaal bespaard door onafhankelijkeoffertes.nl (gemiddelde besparing van 250 euro)

  Betrouwbare bedrijven

  Transparante offertes

  Geen onverwachte kosten

  Je steunt de lokale ondernemer

  Je hoeft niet verder te zoeken

  Het grootste serviceaanbod

  Onafhankelijkeoffertes.nl doet hard hun best om het serviceaanbod te laten groeien. Wij kunnen je helpen als je opzoek bent naar schilders, verhuisservice, alarmsysteem, dakdekkers, gevelreinigers, glaszetter, hoveniers, isolatie, kozijnen, stratenmakers, stukadoor, zonwering, vloerverwarming. Binnen deze services komen er dagelijks steeds meer bedrijven bij. Ben jij zelf een bedrijf en wil je ook op onze offertelijst komen te staan? Bekijk dan onze inschrijfpagina en meld je aan als bedrijf.

  Wat kost een isolatie?

  De hamvraag is natuurlijk: wat zijn de kosten voor een isolatie? De kosten verschillen per provincie en zijn afhankelijk van de soort werkzaamheden. De voornamelijkste werkzaamheden bestaan uit: dakisolatie, muurisolatie en vloer- plafondisolatie. Gelukkig kunnen we bij Onafhankelijkeoffertes.nl een prijsindicatie geven: dakisolatie €40 – €60 per m², muurisolatie €15 tot €150 per m², vloerisolatie €30 per m². Het totale prijs hangt natuurlijk af van het aantal m² dat geïsoleerd moet worden. Zoals je ziet kunnen de prijzen erg verschillen. Bespaar kosten door verschillende offertes te vergelijken!

  Het snelste resultaat van Nederland

  Onafhankelijke offertes binnen 1 minuut

  “Klaar terwijl je wacht.”

  Isolatie nodig? Klik op jouw provincie en vind het isolatiebedrijf die bij je past!

  Zelf isoleren of een isolatiebedrijf inhuren?

  Het isoleren van een huis is erg ingewikkeld. Je moet daarbij rekening houden met weersinvloeden, constructie van het huis, etc. Wij raden altijd aan om een professional in te huren. Onze vakmannen weten als geen ander hoe een huis het beste geïsoleerd moet worden. Er wordt gekeken naar het bouwjaar van het huis om te kunnen bepalen welke soorten isolatie er vereist is. Daarnaast leveren ze 100% resultaat zonder enige problemen, zodat jij zonder zorgen van je woning kunt gaan genieten. Het goed isoleren van je woning leidt tot minder CO2-uitstoot, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu en je bespaart op de stookkosten.

  Perfectie, zonder enige moeite

  Het vinden van het juiste isolatiebedrijf kan nog wel eens een uitdaging zijn. Daarom hebben wij een manier ontworpen, waardoor het kiezen van de beste professionals erg eenvoudig wordt. Binnen 1 minuut kunnen wij jouw beste match vinden en stellen we direct zes verschillende offertes op met zes verschillende prijzen. Vergelijken is besparen!

  Isolatiebedrijven in Nederland

  In Nederland zijn er op dit moment erg veel isolatiebedrijven. De keuze is dus oneindig. Gelukkig kunnen wij je helpen! Vul een eenvoudige offerteformulier in en wij stellen op basis van jouw antwoorden en eisen een aantal offertes op. Zo kun je gemakkelijk de prijzen vergelijken en het beste bedrijf uitkiezen.

  Heb je een isolatiebedrijf? Meld je dan aan!

  Wil je jouw bedrijf aanmelden? Ga dan naar deze link en laat direct je informatie achter. Wij zullen er dan voor zorgen dat particulieren in jouw regio je vervolgens kunnen vinden.

  Wacht niet langer, krijg inzicht in de kosten.

  Binnen 1 minuut, 6 offertes van lokale professionals.