De hovenier: tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud - Ontvang direct tuinadvies

Onafhankelijkeoffertes.nl helpt jou in het vinden van de beste hoveniers. Op dit moment staan er erg veel hoveniersbedrijven bij ons ingeschreven. Dit zijn bedrijven die een erg goede reputatie hebben en waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Wij zijn in staat om binnen 1 minuut de beste match te maken tussen jouw opdracht en een hovenier. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat jij het laatste woord hebt. Daarom stellen we maar liefst 6 verschillende offertes op met verschillende prijzen, zodat jij de hoveniersbedrijven kunt vergelijken om tot de beste keuze te komen.

Hovenier gezocht?

Wil je in je droomtuin kunnen genieten zonder dat je daarvoor uren of zelfs dagen in de aarde moet ploeteren? Schakel dan direct een hovenier in! Onze hoveniers zijn echte vakmannen en doen niks liever dan een mooie tuin creëren voor hun klanten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe ze jouw tuin kunnen ombouwen in iets moois. Denk hierbij aan onderhoud, maar ook het aanleggen of ontwerpen van je tuin. Wanneer je een hovenier inhuurt, kun je ervanuit gaan dat kwaliteit en nauwkeurigheid voorop staan.

Onafhankelijkeoffertes mascotte

“Vrijblijvend en onafhankelijk advies. Wij bieden u gratis de 6 beste matches uit uw regio.”

"Wow, zó snel een geschikt bedrijf gevonden dat bij mijn wensen past... Ik ben vaste klant!"
Onafhankelijkeoffertes reviewer
Kira Baltus
Venlo, Limburg

Omschrijf je vraag en ontvang offertes!

  Vind jij een hovenier binnen 1 minuut?
  Voortgang
  Mensen gingen u voor
  Totaal bespaard door onafhankelijkeoffertes.nl (gemiddelde besparing van 250 euro)

  Betrouwbare bedrijven

  Transparante offertes

  Geen onverwachte kosten

  Je steunt de lokale ondernemer

  Je hoeft niet verder te zoeken

  Het grootste serviceaanbod

  Het serviceaanbod van Onafhankelijkeoffertes.nl is gigantisch aan het groeien. Wij kunnen je helpen als je opzoek bent naar schilders, verhuisservice, alarmsysteem, dakdekkers, gevelreinigers, glaszetter, hoveniers, isolatie, kozijnen, stratenmakers, stukadoor, zonwering, vloerverwarming. Binnen deze services komen er steeds meer bedrijven bij. Ben jij zelf een bedrijf en wil je ook op onze offertelijst komen te staan? Bekijk dan onze inschrijfpagina en meld je aan als bedrijf.

  Wat kost een hovenier?

  De kosten van een hovenier verschilt per provincie. Daarnaast gaat het niet alleen om de arbeidskosten, maar ook om de werkzaamheden. Je kunt namelijk een hovenier inschakelen voor diverse klussen. Gelukkig kan Onafhankelijkeoffertes.nl je wel een prijsindicatie geven van de klussen: een tuinontwerp kan kosten tussen de €250 – €500, tuinaanleg tussen €50 – €100 per m² en tuinonderhoud  tussen €35 – €50 per uur. De prijsindicatie is inclusief arbeidskosten, materiaal en btw. De totale prijs hangt natuurlijk af van het aantal m² aan tuin.

  Het snelste resultaat van Nederland

  Onafhankelijke offertes binnen 1 minuut

  “Klaar terwijl je wacht.”

  Tuinontwerp, Tuinaanleg & tuinonderhoud. Klik op jouw provincie en vind hoveniersbedrijven die bij je passen!

  Tuinadvies of zelf aan de slag?

  Ben je nog aan het twijfelen of je zelf aan de slag gaat of een vakman moet inhuren? Wij raden altijd aan om een professional in te schakelen! Een van de voordelen van een professionele hovenier is kennis en ervaring. Dankzij jarenlange ervaring zien ze direct wat wel en niet bij je tuin pas en geven ze je gepast tuinadvies. Dit betekent dat zij binnen een mum van tijd jouw ideale tuin kunnen realiseren. Daarnaast hebben ze veel kennis van flora en fauna. Ze weten precies welke planten het meest geschikt zijn voor jouw tuin en het Hollands klimaat. Zo kunnen ze een duurzame tuin samenstellen waarvan je nog jaren kunt genieten. Onze professionals geven je graag onafhankelijk tuinadvies, zodat je weet waar je aan toe bent.

  Geen moeite, wel perfectie

  Hoe weet je nou welke hovenier bij je past? Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Wij hebben een manier bedacht, waardoor het kiezen van de beste match erg eenvoudig wordt. Binnen 1 minuut kunnen we de beste match vinden en stellen we direct verschillende offertes op. Je kunt dan op je gemak de prijzen van verschillende hoveniersbedrijven vergelijken en op de beste keuze uitkomen.

  Hovenier in Nederland

  In Nederland zijn er op dit moment erg veel hoveniersbedrijven. Het kan dus wel eens een uitdaging zijn om een geschikte hovenier te kiezen. Het is dus onze taak om jou te kunnen koppelen aan het beste hoveniersbedrijf. Vul ons simpele offerteformulier in en wij gaan zorgvuldig aan de slag met jouw antwoorden. We stellen een aantal offertes op en je hoeft alleen maar te vergelijken en uiteindelijk de beste uit te pikken.

  Bedrijf aanmelden

  Aanmelden als professional? Ga dan naar deze link en laat direct je informatie achter. Wij zullen er dan voor zorgen dat particulieren in jouw regio je vervolgens kunnen vinden.

  Wacht niet langer, krijg inzicht in de kosten.

  Binnen 1 minuut, 6 offertes van lokale professionals.