Pimp je keuken! Dit mag je keuken niet missen in 2019

Pimp je keuken: Er zijn genoeg handige keukengadgets die echt niet mogen missen in je luxe kookvertrek. Lees hier alles over de leukste keukengadgets en spulletjes om je keuken te pimpen. Ook handig als je nog inspiratie nodig hebt voor de kerstcadeautjes van dit jaar!

Peper- en zoutstel

Pimp je keuken 1

Een peper- en zoutstel kan natuurlijk echt niet missen in je keuken als je regelmatig bezig bent met kokkerellen. Dit lijkt natuurlijk een standaard gadget, maar deze zijn in alle vormen en maten te krijgen. Zo heb je stelletjes in de vorm van watermeloenen, cactussen, kruiwagens en nog veel meer originele vormen. Ben je een echte dierenliefhebber? Dan heb je ook genoeg peper- en zoutstelletjes in de vorm van dieren zoals olifanten, varkentjes, honden en schildpadden. Om je stelletjes een echte undercover-look te geven, zijn er designs bedacht in de vorm van tosti-ijzers, ketchupflesjes en eieren. Leuke gadgets om je keuken een grappig tintje te geven!

Serveerplank

Pimp je keuken 2

Dit is natuurlijk een must-have voor alle kaas en wijnliefhebbers. Na het eten met een wijntje en een kaasje op de bank, geserveerd op een mooie plank. Een serveerplank is ook handig om te gebruiken als je bezoek krijgt. Toch leuker om je bezoek borrelhapjes voor te schotelen op een hippe plank! Er zijn ook genoeg snijplanken met leuke ontwerpen, die je keuken net wat hipper maken. Je kan zelfs een gepersonaliseerde snijplank bestellen, zie je direct wie de baas is in de keuken!

Keukentuintje

Pimp je keuken 3

Als je wel eens boodschappen gaat doen bij de Albert Heijn ken je ze vast wel: de mini-moestuintjes. Ze zijn niet alleen leuk als aankleding voor je keuken, je kunt ook nog eens gerechten bereiden met je eigen gekweekte groenten!
Een leuke variant op je eigen moestuintje, is je eigen kruidentuintje. Het is handig, én het ziet er leuk uit. Je hoeft minder vaak naar de winkel voor je kruiden, ze staan gewoon al klaar in je keuken. Je hoeft geen groene vingers te hebben om voor deze plantjes te zorgen. Ze zijn makkelijk te verzorgen en je krijgt vaak een verpakking met zaadjes bij je plantje.

Ultra luxe koffiezetapparaat

Pimp je keuken 4

Tegenwoordig heb je voor alles waar je maar aan kan denken wel een app op je smartphone. Er is zelfs een app om je koffiezetapparaat mee te besturen! Het enige dat je hoeft te doen is de app downloaden. Stap jij in de ochtend altijd te laat uit bed waardoor je vreselijk moet haasten om op tijd te komen en daardoor je kop koffie moet overslaan? Met deze app niet meer! Je kan een timer zetten zodat je koffie voor je klaarstaat, direct als je uit bed stapt. Welcome to the digital age!

Pimp je keuken: hoe ga jij het doen?

Dus, wat gaat het worden? Een tof nieuw peper & zoutstel, een luxe koffie-wekker, of toch iets anders? Laat een reactie achter en laat weten hoe jij je keuken een opfrisser gaat geven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *